به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی مازندران، سید محسن موسوی تاکامی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، در نشست «هم اندیشی اعضای کمیته علمی و شورای هماهنگی شبکه تشکل های محیط زیست و منابع طبیعی» با تاکید براینکه سیاست های متناقض در رابطه با منابع طبیعی باید اصلاح شود، اظهار کرد: تقویت سفره آب های زیرزمینی یکی از راهکارهایی است که می تواند جایگزین بعضی از طرح ها مانند سد سازی باشد تا به جنگل آسیب نرسد و باعث تخریب منابع طبیعی نشود.
وی اضافه کرد: بجای اینکه همیشه مصرف کننده و توزیع کننده باشیم، باید سعی کنیم از تولید آب حرف بزنیم و در این راستا بحث پروژه های آبخیزداری را جدی بگیریم چرا که چاره بسیاری از مشکلات در این حوزه است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری بر اجرای پروژه های آبخیزداری و تقویت سفره آب های زیرزمینی تاکید کرد و گفت: حافظان واقعی و اصلی این مواهب خدادادی، مردم هستند و ما بدون یاری طبیعت دوستان نمی توانیم به درستی حافظ عرصه های منابع طبیعی باشیم.
موسوی تاکامی خاطرنشان کرد: انجمن ها و تشکل های محیط زیست و منابع طبیعی، قوت قلبی برای ما در جلسات و کارگروه ها هستند.
سدسازی با طرح تنفس جنگل همخوانی ندارد
در این نشست، نصرت الله صفائیان عضو کمیته علمی و شورای هماهنگی شبکه تشکل های محیط زیست و منابع طبیعی با اشاره به اینکه تغییر اقلیم، کاهش آب، تخریب جنگل و مرتع، فجایعی را به دنبال دارد، متذکر شد: آلوده شدن آب های زیرزمینی نیز تبعات و آسیب هایی دارد که باید به آن توجه و دنبال راهکار باشیم.
وی افزود: متاسفانه به پایه اقتصادی بیشتر توجه می کنیم و به پایه های اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی توجه کمتری داریم و اگر توجهی باشد بیشتر بر روی کاغذ است.
صفائیان اضافه کرد: نمی توانیم بگوییم موافق طرح تنفس جنگل هستیم ولی از طرفی دیگر برای سدسازی درعرصه های منابع طبیعی مجوز صادر کنیم.
وی یادآور شد: مازندران قوی ترین شبکه محیط زیستی و منابع طبیعی کشور را دارد و حفاظت بدون همراهی مردم فایده ای نخواهد داشت.
در ادامه اعضای کمیته علمی و شورای هماهنگی شبکه تشکل های محیط زیست و منابع طبیعی مازندران ضمن ارائه نقطه نظرات و دیدگاه های کارشناسی خود در خصوص موارد و اتفاقات زیست محیطی و منابع طبیعی استان و کشور، چالش های قانونی و فرا قانونی در مسیر منابع طبیعی (جنگل ها و مراتع و حوزه های آبخیزداری) را تشریح و انتظارات و مطالبات افکار عمومی و اعضای شبکه تشکل های محیط زیست و منابع طبیعی را مطرح کردند.
انتهای پیام /
نظر شما